• Пон-Пет: 09:00-17:00
 • тел: 02 996 39 53 / Денонощна линия; тел: 0700 12 722

Почистване

Начало Почистване

Почистване

Предоставяме на нашите клиенти изградена система за почистване, която осигурява:

 • Контрол на качеството

 • 24/7 обслужване посредством национална денонощна линия

 • Гъвкавост при изпълнението на услугата съобразено с вашата ангажираност

 • Внимание към детайлите

 • Служители с опит и познания в сферата на почистването

 • Машини и техническо оборудване съобразено с вида и площта на настилките

 • Иновативни технологични решения

Избирайки SCA получавате добавена стойност като:

 • Оптимизираме разходите за санитарни и хигиенни материали с до 20% на базата на съществуващата ситуация;
 • Гарантираме правилното управление на разходите за почистване на вашия обект;
 • Ви даваме възможност за планиране на бъдещи разходи за почистване;
 • Осигуряваме комбинация от софтуерни и и технически решения, компенсирайки възможностите за субективни грешки;
 • Поддържаме устойчивост на всички нива на предоставяне на услугата за продължителни периоди от време;
 • Стуктурираме дейността спрямо необходимостта на обекта;
 • Ви даваме възможност да оценявате всяка извършвана дейност на базата на специфични показатели;
 • Държим на прозрачност при изпълнението на услугата;

 

ПЕСТИМ ВАШИЯТ НАЙ-ЦЕНЕН РЕСУРС – ВРЕМЕТО

Дейности

ОБХВАТ И ХАРАКТЕРИСТИКА НА УСЛУГАТА

Абонаментната и ежедневна поддръжка включва комбинации от различни видове дейности съобразени с нуждите на клиента. Услугата се извършва след предварително определен график и може да включва: прахосмукиране, измиване на подови настилки, обезпрашаване, измиване на стъклопакети, почистване и дезинфекциране на санитарни помещения, отстраняване на замърсявания от повърхности, изхвърляне на отпадъци, зареждане на консумативи. За по-добър резултат препоръчваме комбинация от ежедневна поддръжка с добавени периодични дейности, защото добрия резултат се дължи на постоянство !

Този тип услуга е подходящ за помещения, които са с ежедневно ползване и се нуждаят от постоянно поддържане – офиси, търговки площи, заведения, спортни центрове, комплекси и други.

ОБХВАТ И ХАРАКТЕРИСТИКА НА УСЛУГАТА

 

Основно почистване след ремонт включва отстраняване на засъхнали строителни материали, мазилки, обезпрашаване на стени, врати,тавани, настилки, мебели и елементи. Измиване на стъклопакети, премахване на лепенки и подготвяне на помещенията за обитаване. Характеристиката на работата се определя според нуждите на клиента.

ОБХВАТ И ХАРАКТЕРИСТИКА НА УСЛУГАТА

 

Услугата може да се извършва по всяко време на годината, без значение от сезона. Прането на меки подови настилки и мебели се извършва посредством професионални почистващи препарати и екстрактори, които гарантират качество и предпазване на тъкани и материи. Дейността започва с прахосмукиране, за да се отстранят прашните и замърсени участъци и след това се преминава към изпирането.

Могат да се премахнат замърсявания причинени от разляти течности, други зацапвания и следи от домашни любимци.

ОБХВАТ И ХАРАКТЕРИСТИКА НА УСЛУГАТА

В големият град замърсените прозорци са често срещани. Първоначално измиването им изглежда като лесна и непретенциозна задача, но както във всички услуги и тук има детайли, които само професионалистите могат да изпълнят.
Ние можем да измием вашите стъклопакети едностранно или двустранно, да почистим остатъците от стикери, фолиа, различни видове брандинг, замърсявания, варовик и други. За да можем да достигнем и до най-труднодостъпните части, разполагаме със специални уреди, препарати и обучени специалисти.

ОБХВАТ И ХАРАКТЕРИСТИКА НА УСЛУГАТА

 

Лицето на сградата или входната страна на помещениенията са едни от най-важните части за първоначалното впечетление, което се създава в хората.
Почистването на фасада е специфична дейност, която изисква предварителен оглед, тъй като необходимото време, препарати и оборудване се определя спрямо материалите, от които е облицовката, разположението и обема на работа.

ОБХВАТ И ХАРАКТЕРИСТИКА НА УСЛУГАТА

 

Почистването на твърди подови настилки се извършва чрез специализирани машини и препарати, които са съобразени с вида и степентта на износеност на различните видове настилки.

След определен период върху настилката се наслагва мръсотия, която при ежедневно поддържащо почистване не може да се премахне ефикасно. За да се запази добрият вид е необходимо периодично машинно почистване и обработване.

Почистването на ескалатори се извършва със специализирани машини, които позволяват достигането на трудните участъци, чрез въртящи глави, които проникват в дълбочина и почистват всякакви замърсявания.

Начуете повече, като използвате формата за запитвания: